6-А Львівська майстерня шоколаду 21.03.17
Натиснiть на зображення для збiльшення
Кав’ярня – місце, куди приходять на запах, а залишають із найсмачнішими спогадами. 21 березня 2017 року шанувальників смаколиків із 6-А класу (класний керівник Палько В.В.) їздили до Львівської майстерні шоколаду. Діти дізналися про кавові зерна, історію виникнення шоколаду, цікаві факти про споживання та роботу із шоколадом, їм показали процес приготування яблучного штруделя, та показали один із видів приготування кави «Запаяна». Під наглядом професійного шоколатьє кожна дитина перетворилася на шоколадного майстра та реалізувала свою солодку мрію – виготовила шоколадні цукерки та долучилася до підготовки тіста для штруделя (розгортання скалкою та витягування). Після майстер-класів учні поласували чаєм, штруделем і власноруч виготовленими цукерками.