Тиждень початкової школи

Відповідно до річного плану роботи школи на 2016-2017 навчальний рік, з метою зацікавлення учнів та підвищення рівня їх навчальних досягнень, упровадження в практичну діяльність передового педагогічного досвіду та організації обміну досвідом роботи вчителів, з 27 лютого по 3 березня 2017 року на початковій школі було проведено тиждень педагогічної майстерності вчителів та вихователів ГПД.

Тиждень був спланований так, що поєднував різні напрямки роботи вчителів та вихователів. Заходи та уроки були цікавими та корисними, сприяли інтелектуальному, фізичному, естетичному, творчому розвиткові дитини.

Тиждень педагогічної майстерності вчителів початкових класів та вихователів групи продовженого дня показав, що всі педагогічні працівники володіють змістом навчальних програм початкової школи, методами, засобами й технологіями навчання та виховання, демократичним стилем спілкування з учнями та їх батьками.

Під час проведення тижня педагогічної майстерності, вчителі та вихователі ГПД провели такі заходи:

День довкілля «Дивосвіт природи». Вчитель Лисюк Л.С. підготувала та провела усний журнал «Здрастуй, березень!». Під час вікторини-подорожі, яку підготувала вчитель Трохименко І.М., учні дізналися багато нового про птахів рідного краю. Цікавою та пізнавальною була фотовиставка «Подорож у цікавий світ природи», оформлена вчителем Дуванською І.І.
День талантів. Вже стало доброю традицією під час проведення тижня початкової школи кожної весни вшановувати пам'ять Тараса Григоровича Шевченка. Невід’ємною частиною є щорічний конкурс читців-декламаторів та знавців творчості Великого Кобзаря «Шевченкове слово в наших серцях», який підготували вчителі Андрєєва С.М., Глушенко О.Д., Мільто І.В.

Переможцями конкурсу стали:


1 місце Фадєєва Аріна (4-Г клас )

Головатенко Тарас ( 4-Г клас )

Кириленко Ольга ( 4-В клас )

2 місце Настенко Валерія ( 4-В клас )

Білик Євгенія ( 4-Г клас )

3 місце Григоренко Валерія ( 4-Д клас )

Бирак Роман ( 4-В клас )

Жук Дар’я ( 4-Д клас )

День моєї країни. Весело та яскраво пройшов святковий виступ «Яка країна, така її культура». Парад вишиванок та флеш-моб «У ритмі серця» не лишили байдужим нікого, а виставка малюнків «Я малюю Україну» розкрила майстерність кожного. Організували та провели свято вчителі початкових класів Пушняк В.А., Нижник І.О., Олійник Н.В.
День рідної мови. Вчителями Ячмінь Л.І, Семирог-Орлик Н.А. та Буць А.Ю. був проведений навчальний проект «»Хотіла б я піснею стати…», присвячений творчості Лесі Українки.
День здоров’я «Хто дружити з нами буде, всі хвороби позабуде». У підготовці та проведенні приймали участь вчителі, вихователі ГПД, учні та батьки. Вчителем фізкультури Бухало О.В. була організована виставка малюнків «У здоровому тілі здоровий дух». У естафетах, змаганнях, гри у футбол, шахи, які організувала та провела вчитель фізкультури Горячек Н.В., в запеклій боротьбі перемогла дружба.
ФОТО
Кiлькiсть переглядiв: 91

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Особистісний розвиток!

Важливе питання?

Звісно. Особливо в системі освіти.

Саме ця тема стала провідною під час проведення планової педагогічної ради з виховної роботи «Особистісний розвиток учня на всіх сходинках освітнього процесу через творчий симбіоз «учень-вчитель-школа-сім‘я»».

Заступник директора з виховної роботи Точиліна Світлана Олександрівна залучила учасників конференції до усвідомлення ролі взаємодії вчителя та учня для створення ситуації успіху в умовах безпечного освітнього середовища на різних стадіях розвитку.

Класовод 1-В класу та шкільний психолог Московченко Леся Олександрівна поділилася досвідом роботи з учнями 1-го класу НУШ та ефективними методами, спрямованими на їхній особистісний розвиток.

Класні керівники 5-х класів П‘ятаченко Наталія Михайлівна та Совер Тетяна Валентинівна розповіли про наступність поколінь учнів, їхню автономність та особливості співпраці з батьківською громадою.

Соціальний педагог Падалко Ірина Валентинівна ознайомила з кризою традиційних форм взаємодії школи та сім‘ї, викликами, які супроводжують батьків при вихованні дітей.

Також на педагогічній раді обговорені важливі питання сьогодення закладу:

- самоаналіз діяльності школи;

- лайфхаки проведення якісних онлайн уроків;

- робота з шкільною документацію під час дистанційного навчання;

- модель навчальної діяльності учнів 11 класів в травні;

- питання співпраці з педагогами, що працюють на строковій угоді.

Педагогічна рада, що охопила широке коло питань, була продуктивною.

Дата останньої зміни 12 Квітня 2024
Цей сайт безкоштовний!