Тиждень іноземних мов

/Files/images/тини2.jpg

В спеціалізованій школі №296 Дарницького району м. Києва в період з 17 по 24 березня було проведено традиційний тиждень іноземних мов.


Тиждень розпочався 17 березня з яскравого та масштабного святкування Дня Святого Патрика. Крім нестандартних уроків-свят, гри-квесту «В пошуках скарбів Леприкона» та усної газети, кожен охочий мав можливість взяти участь в параді, присвяченому цьому святу, та відвідати майстер-клас з ірландської джиги.Вчителі Свиридова Т.В., П’ятаченко Н.М., Точиліна С.О., Варфоломєєва О.В. втілили свої задумки та влаштували цікаве свято.

Традиційна виставка плакатів, проектів та стінгазет була присвячена різноманітним темам.

Весь тиждень учителі іноземних мов проводили бесіди-розповіді «Англійські та німецькі традиції», «Заочна подорож Англією та Німеччиною» для учнів 5-11 класів. Школярі переглянули тематичні відеофільми, взяли участь в вікторинах та інтелект-турнірах.

У середу, 22 березня, відбувся орфографічний конкурс серед учнів 8-их класів “Spelling Bee”. Заступник директора з іноземних мов Наставна Л.В. презентувала слова, які діти мали промовити по літерах, що є доволі складним для романо-германських мов. Учні показали неабияку зацікавленість в знаннях англійської лексики, проявили надзвичайну вправність в спелінгуванні слів. Журі у складі Капітанчук Т.В., Данильчук М.А. та Точиліної С.О. ретельно відстежували правильність відповідей учасників. Переможцем став учень 8-Г класу Гузь Дмитро.

У четвер, 23 березня, в школі було проведено святкування Дня німецькомовних країн, який підготували вчителі: Козоріз Г.І., Содома Т.В., Петльована Ю.С. та Мельничук А.І.. Інтелект-турнір та конкурси, національні костюми – це невеликий перелік того неймовірного за емоціями та красою дійства, за яким з задоволенням спостерігали учні та учителі нашої школи.

Протягом тижня вчителі англійської мови початкової школи на Олійника 10, а саме Задніпряна О.В., Багатко Н.М., Триколич Н.С., Нечипорук Н.С., та Мільто Н.Д., підготували та провели наступні заходи:

  • Урок – вікторина `Famous English Children`s Writers` (4-ті класи)
  • Конкурс творів і віршів `The best writer`(4 кл.)
  • Quiz `I`m good at reading` (4кл)
  • Конкурс `I`m the best at English`(4кл.)
  • Караоке `I like singing songs` (1д,3б)
  • Виставка книжок `My favourite book`
  • Конкурс `My Monster` 1кл.

Чудовим завершенням тижня став концерт англійською мовою, який відбувся серед паралелі 2-х класів.

Розпочався захід з привітання гостей дітьми англійською мовою та вистави під назвою “The ugly duck” у виконанні 2-Д класу. Учні 2-Є класу представили музичний твір “Kittens and mittens”. Далі, гості мали змогу насолоджуватися п’єсою “The red Hen” у виконанні 2-Г класу. Ці номери були підготовлені вчителем Кацель В.В.

І завершилося свято на честь англійської мови, виставою-мюзиклом про зоопарк, який був створений під керівництвом Кузьменко В.П. Діти предстали перед публікою у вигляді казкових тварин – героїв підручника Fly High 2. Вони розповіли про себе та своє життя, проспівали чимало пісень.

/Files/images/тини3.jpg

Фото

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Особистісний розвиток!

Важливе питання?

Звісно. Особливо в системі освіти.

Саме ця тема стала провідною під час проведення планової педагогічної ради з виховної роботи «Особистісний розвиток учня на всіх сходинках освітнього процесу через творчий симбіоз «учень-вчитель-школа-сім‘я»».

Заступник директора з виховної роботи Точиліна Світлана Олександрівна залучила учасників конференції до усвідомлення ролі взаємодії вчителя та учня для створення ситуації успіху в умовах безпечного освітнього середовища на різних стадіях розвитку.

Класовод 1-В класу та шкільний психолог Московченко Леся Олександрівна поділилася досвідом роботи з учнями 1-го класу НУШ та ефективними методами, спрямованими на їхній особистісний розвиток.

Класні керівники 5-х класів П‘ятаченко Наталія Михайлівна та Совер Тетяна Валентинівна розповіли про наступність поколінь учнів, їхню автономність та особливості співпраці з батьківською громадою.

Соціальний педагог Падалко Ірина Валентинівна ознайомила з кризою традиційних форм взаємодії школи та сім‘ї, викликами, які супроводжують батьків при вихованні дітей.

Також на педагогічній раді обговорені важливі питання сьогодення закладу:

- самоаналіз діяльності школи;

- лайфхаки проведення якісних онлайн уроків;

- робота з шкільною документацію під час дистанційного навчання;

- модель навчальної діяльності учнів 11 класів в травні;

- питання співпраці з педагогами, що працюють на строковій угоді.

Педагогічна рада, що охопила широке коло питань, була продуктивною.

Дата останньої зміни 24 Квітня 2024
Цей сайт безкоштовний!