Тиждень іноземних мов 13-17 березня 2023 року

З 13 по 17 березня пройшов тиждень іноземних мов!

Перший день тижня іноземних мов - день позитиву!

Посміхаємось, частуємо оточуючих солодкими передбаченнями, ділимось побажаннями, танцюємо самі та проводимо танцювальні майстер-класи для першачків, малюємо свій настрій (звісно, оптимістичний), ловимо позитивні вайби попри все! Віримо у саме найкраще!

Другий день тижня іноземних мов в школі - День України (Day of Ukraine)!

З самого ранку звучать привітання Glory to Ukraine ! Glory to Heroes!

День видався цікавим. Учні 9-х класів взяли участь в квесті «My heart with Ukraine».

Заступник директора з англійської мови Наставна Л.В. та вчителі англійської мови Сінельнікова Л.В., Свиридова Т.В., Стойлова Г.І., Задніпряна О.В. організували для учнів цікаві станції. Учні дізналися багато про географічне положення України, цікавинки мистецтва України та Британії, особливості та секрети української вишиванки та цікаві факти про Україну. Весело та дотепно, використовуючи пантоміму, пригадали свята та традиції України. Дякуємо вчителям та учням за участь та хороший настрій! Особлива подяку учням 8-В класу за допомогу в організації квесту.

Красносільська М.В. провела «телеміст Україна та Німеччина», Пятаченко Н.М. долучила учнів до командної гри «Ukraine in my heart».

Свиридова Т.В. провела командну роботу «Чи знаєш ти традиції України?».

Сінельнікова Л.В. запропонувала учням віртуальну подорож «Секрети символів української вишиванки». Вирушили в історію вишиванки, переглянули першу знахідку - статуетку, зображену в українській вишиванці. Розглянули карту візерунків кожної області та міст України. Познайомилися з окремими символами та їх значенням. Далі відгадували назву символів української вишиванки на окремі візерунки. Знайшли власні імена, зображені за допомогою української вишивки.

Другий день тижня іноземних мов у початковій школі:

Патріотична хвилинка «We’re proud of Ukraine» (1 класи);

Пізнавальна вікторина «Ukraine is amazing» (2 класи);

Quiz «The records of Ukraine» (3 класи).

З Україною в серці!

Екватор тижня іноземних мов - Intelligence day.

Він особливий тим, що дозволяє нам розвивати навички критичного мислення, креативності, спілкування та вміння працювати в команді. А найкращій спосіб проявити ці навички - ігри, які є тим, що люблять всі: і дорослі, і діти.

Третій день тижня іноземних мов Intelligence Day в початковій школі:

Шкільна олімпіада «We are good at English» (4 класи);

Spelling Bee (1-3 класи);

Урок-вікторина «The longest word» (2-3 класи).

Креативний четвер у відтінках фіолету “Magic World of Art” пройшов під гаслом “Everything is better in PURPLE”.

Насичений та яскравий день!

Бадьора музика та щирі посмішки задали настрій на весь день. Насичений подіями, він стартував з розповідей 11-Г класу “Favorite painting” з Свиридовою Т.В. Естафету підхопив 11-В клас з комунікативною грою “Fortune Teller” (П‘ятаченко Н.М.).

Театральна постановка з елементами танцювального флешмобу “Travelling to London” дозволила зануритися в яскравий світ акторської майстерності 7-Б класу (Точиліна С.О., П‘ятаченко Н.М.).

Яке ж мистецтво без поезії? Совер Т.В. долучила учнів до поетичних читань.

8-В та 9-В класи вчителя Задніпряної О.В. проявили чудеса креативу під час воркшопу “Imaginative drawing”.

Яскраві емоції сьомим класам подарував квест “Creative Art”, на якому, завдяки вчителям Наставній Л.В., Бортовській О.М., Деньзі Н.В., Муран Т.П., П‘ятаченко Н.М., учні під новим кутом подивилися на світ мистецтва та показали свої креативні здібності, а монітори з 10-Б класу не лише допомагали 7-класникам у їхньому творчому квесті, а й самі мали змогу долучитися до мистецьких завдань.

Завершився день художньою виставкою вчительських робіт “Incredible London”, яка ще раз довела, що мистецтво живе в кожному з нас!

Четвертий день тижня іноземних мов Magic World of Art в початковій школі:

Урок-презентація “My portfolio” (1 класи);

Конкурс малюнків “Funny monsters” (1 класи);

Презентація стіннівок “Around the English- speaking countries“ (3-4 класи).

Заключний день тижня іноземних мов - День Святого Патріка!

Свято символізує весну. Символи цього свята: трилисник, леприкон, горщик із золотом, веселка та всі відтінки зеленого кольору.

Учні 5-х класів вирушили у квест-пригоду “Find a golden pot”, в якій брали участь вчителі англійської мови Бортовська О.М., Задніпряна О.В., Муран Т.П., Тимченко І.П. та вчитель технологій Лісова О.В.

Діти з цікавістю ознайомлювались з традиціями святкування дня Святого Патріка, виконували різноманітні завдання (кросворди, відгадували загадки, складали пазли та виготовляли символи цього свята). В кінці квесту наші учні отримали чарівні горщики із солодкими дорогоцінними скарбами.

Також, завдяки вчителю англійської мови Деньзі Н.В., учні мали можливість станцювати ірландський танець «Джига».

П’ятий день тижня іноземних мов - Saint Patrick’s Day в початковій школі:

Пізнавальна вікторина “St Patrick’s Day” (3-4 класи);

Конкурс малюнків “Funny Patrick“ (1-2 класи);

Позакласний захід “Let’s make this world green”.

Яскраві емоції, море позитиву, незабутні враження, багато посмішок. Саме такі відчуття отримала вся наша шкільна родина!

Кiлькiсть переглядiв: 58

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Особистісний розвиток!

Важливе питання?

Звісно. Особливо в системі освіти.

Саме ця тема стала провідною під час проведення планової педагогічної ради з виховної роботи «Особистісний розвиток учня на всіх сходинках освітнього процесу через творчий симбіоз «учень-вчитель-школа-сім‘я»».

Заступник директора з виховної роботи Точиліна Світлана Олександрівна залучила учасників конференції до усвідомлення ролі взаємодії вчителя та учня для створення ситуації успіху в умовах безпечного освітнього середовища на різних стадіях розвитку.

Класовод 1-В класу та шкільний психолог Московченко Леся Олександрівна поділилася досвідом роботи з учнями 1-го класу НУШ та ефективними методами, спрямованими на їхній особистісний розвиток.

Класні керівники 5-х класів П‘ятаченко Наталія Михайлівна та Совер Тетяна Валентинівна розповіли про наступність поколінь учнів, їхню автономність та особливості співпраці з батьківською громадою.

Соціальний педагог Падалко Ірина Валентинівна ознайомила з кризою традиційних форм взаємодії школи та сім‘ї, викликами, які супроводжують батьків при вихованні дітей.

Також на педагогічній раді обговорені важливі питання сьогодення закладу:

- самоаналіз діяльності школи;

- лайфхаки проведення якісних онлайн уроків;

- робота з шкільною документацію під час дистанційного навчання;

- модель навчальної діяльності учнів 11 класів в травні;

- питання співпраці з педагогами, що працюють на строковій угоді.

Педагогічна рада, що охопила широке коло питань, була продуктивною.

Дата останньої зміни 24 Квітня 2024
Цей сайт безкоштовний!